©  F. de Jong

Zielswerk

Frederike de Jong

Tarieven


Een sessie regressie- en reïncarnatietherapie van ongeveer twee uur kost 120 euro. Loopt de sessie uit, dan kost het per tien minuten 10 euro meer, tot een maximum van 150 euro. Uitloop komt weinig voor en alleen in overleg.


Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Reïncarnatietherapeuten (NVRT).


Ziektekostenverzekeringen stellen de eis voor vergoeding dat de therapeut een aanvullende opleiding (Medische en/of Psychosociale basiskennis) heeft gevolgd en afgerond.

Ik heb het diploma Psychosociale Basiskennis bij de Nederlandse Academie voor Psychotherapie te Amsterdam gehaald op 23 december 2016. Deze opleiding is CPION geaccrediteerd. Ik voldoe daarmee aan de PLATO-eisen.


Een reis door de ziel duurt drie tot vijf uur en kost 250 euro. Je krijgt een cd met een opname van de sessie thuisgestuurd.


Een coachinggesprek van anderhalf uur kost 120 euro. Je krijgt een overzicht van de belangrijkste afspraken die je met jezelf maakt over de mail toegestuurd.


Graag contant betalen.


Voor een therapiesessie of coachingsessie die minder dan 24 uur van tevoren is afgezegd, wordt 20 euro in rekening gebracht; voor een zielsreis die minder dan 24 uur van tevoren is afgezegd, wordt 50 euro in rekening gebracht.


Voor een sessie die niet wordt afgezegd breng ik 100 euro in rekening.